Pages

Thursday, 30 December 2010

Mrs.Ayie kat sini

Assalamualaikum...

Aduh.. Mrs.Ayie baru okey ni daripada terkena mood down tak menentu.  Down sebab Mr.Ayie call, cakap blog kena suspended disebabkan blog Mrs.Ayie.com.  Semua blog ye dibawah ayieblog hanya disebabkan script error di mrs.ayieblog.com .. Habis apa perasaanku?  Rasa bersalah teramat.  Amat rasa bersalah okey.  Terus down di situ serta merta.  Terus rasa nak merajuk masuk batu belah batu bertangkup,  terus rasa nak tak ada hubungan dengan internet, blog, dan semua berkaitan.  Emo terlebih sudah.


Tapi tak apa... life must go on katanya kan.  Biarkan Mr.Ayie menyelesaikan apa yang patut. Tak mau bagi tekanan kat dia dah.. nanti dia jadi bertambah sengal.  Huhuhu.. sabar jer lah.  Sementara tu,  Mrs.Ayie nak tetap menulis kat sini.  ^-* 

4 comments:

AyieBlog said...

Assalamualaikum,hahaha sengal sayang.. hahaha

MrsAyie said...

Mr.Ayie, waalaikumusalam.. huhuhuhu mental block

Nik Nurehan said...

that's ok! nsib ada blogspot!

MrsAyie said...

huhu.. nasib baik ada pilihan lagi.. tak der lah mati kutu tak leh menaip