Pages

Thursday, 30 December 2010

Art of glass painting

Assalamualaikum..

Habislah.. sawan update blog dah menyerang.  Huhuhuuhuhu. Sabar jer lah.  Disebabkan update kat mrs.ayieblog.com ada script error apa semua tu I don't care (care sebenarnya).  Jadi Mrs.Ayie nak kongsi sekali lagi blog yang ada jual peralatan seni lukisan kaca ni.  Mrs.Ayie susah okey nak cari cat kaca ni,  jadi mungkin ada jugak yang tengah cari tapi tak jumpa-jumpa.  Meh sini Mrs.Ayie nak kongsi.




Klik pada gambar di atas.. yang akan membawa kita terbang ke website yang jual macam-macam jenis barang untuk macam-macam jenis art.  Seni Lukisan Kaca, seni kertas, seni pasir, seni macam-macam berseni lagi boleh ada kat situ.  



Pada yang baru nak berjinak-jinak,  dan agak-agak masih tangan bangku macam Mrs.Ayie ni.  Jangan gundah gulana sebab kat dalam Glass Deco Kit dah disediakan design-design asas untuk beginner.  Asalkan jangan gigil sudah lah.  

*Mood happy sebab dah jumpa bahan-bahan yang dicari*

2 comments:

Nik Nurehan said...

rasanya dr dulu lg yatie minat menda neh! sudah membeli peralatannya?

MrsAyie said...

yerp dari dulu lagi.. dah beli dah.. tunggu sampai kat depan pintu rumah lak.. ;)